NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület

Pálfy Panni

egyesületi tag
önkéntes (28.)
terápiás programkoordinátor
terápiás kutya felvezető
felügyelő bizottsági tag

Türelem, nagy levegő, „ez az utolsó”, „Pannikám, ez már megint mi”??…szüleim részéről; az én részemről pedig hatalmas hála, hogy ilyen türelemmel viselték azt a hadsereg állatot, akiket gyerekként időről időre hazavittem meglepetésként. Ez az állapot mára sem változott, csak egy kisebb szakszerűséget csempésztem bele álcaként. 2013-ban, megszereztem gyógypedagógus diplomámat, majd rá pár hónapra Fügével, golden kutyusommal sikeres terápiás vizsga letétele után, bele is vágtunk az Életbe. Azóta közös lelkesedéssel segítjük a gyerekek munkáját.

2015. márciusában egy újabb kolléga csatlakozott hozzánk, Legó akivel elkezdtük a felkészülést, hogy majd egyszer Füge nyomdokaiba léphessen.

Az egyesülettel már 2012 tavaszán volt szerencsém találkozni. Nagy érdeklődéssel figyeltem bemutatóikat és munkásságukat. 2015. februárjától pedig elmondhatom végre büszkén, hogy én is a Neo színeiben dolgozhatok.


Tanulmányok: – 2013. Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar – Tanulásban akadályozottak és értelmileg akadályozottak szakos gyógypedagógus – 2012. Szeged, MIOK – gyógymasszőr