NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület

Céges tréningek segítőkutyákkal

CÉGES TRÉNINGEK SEGÍTŐKUTYÁKKAL

Céges tréningek segítőkutyákkal – segítőkutya bemutató, csapatépítő és szemléletformáló foglalkozások speciálisan képzett segítőkutyák bevonásával

A kifejezetten cégek dolgozói számára összeállított programcsomagjaink felejthetetlen élményt kínálnak a résztvevőknek. A speciálisan képzett segítőkutyák bevonásával tartott foglalkozásokat minden esetben a megrendelő egyedi igényei szerint alakítjuk ki. Az interaktív kiscsoportos foglalkozástól kezdve a több száz fő részére tartott előadásokon át vállaljuk a különböző programok magas színvonalú szervezését és lebonyolítását.

A leggyakrabban előforduló programjaink:

  1. Segítőkutya bemutató és előadás: A program egy előadással kezdődik, ahol a résztvevőket bevezetjük a segítőkutyák világába, megismerhetik a képzés alapelvét, és a segítőkutya típusokat. Ezt követően a jelen lévő segítőkutyák mutatják be élőben, hogy hogyan tudnak segíteni a mindennapokban fogyatékos gazdájuknak. A bemutató során mozgássérült segítő, hangjelző, vakvezető, autista segítő, és terápiás kutyák mutatják be tudományukat.
  2. Csapatépítő programok: speciálisan képzett segítőkutyákkal való közös csapatmunka egy újfajta élményt nyújt a résztvevőknek. A játékos, kutyás feladatokon keresztül a résztvevők könnyebben tudnak nemcsak a kutyákhoz, hanem egymáshoz is kapcsolódni, és a közös élmény erősíti az emberi kapcsolatokat.
  3. Tematikus programok: legyen szó céges Mikulás ünnepségről, vagy a családi napról, Egyesületünk terápiás kutyái és felvezetői felejthetetlen programokkal tudják gazdagítani a repertoárt.
  4. Szemléletformáló programok: Interaktív kiscsoportos szemléletformáló foglalkozás, mely során  mozgás-, hallás-, látássérült és autizmusban érintett előadókkal és segítőkutyáikkal kerülnek a résztvevők közvetlen kapcsolatba. Játékos ismeretterjesztő foglalkozás, mely célja a fogyatékos emberek elfogadtatása és esélyegyenlőségének elősegítése.

Egyes programjaink megvalósításában aktív részt vállalnak kerekesszékes, hallássérült, látássérült kollégáink. A programok díját az Egyesület teljes egészében a segítőkutyák képzésére fordítja, a programot egyesületi önkéntes munkatársak valósítják meg.

Kérje ajánlatunkat: info@segitokutya.net