NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület

Burányi Virág

egyesületi tag
önkéntes

2010 óta nevelem kutyámat, Lizát. Általa kerültem kapcsolatba a NEO Magyar Segítőkutya Egyesülettel, ahol 2012 januárja óta önkéntesként dolgozom.
2012 szeptemberében Habilitációs kutyakiképző vizsgát tettem le (Magyar Terápiás és Segítőkutya Szövetség Egyesület).
2015 augusztusán kezdtem el dolgozni a Budakeszi Vadasparkban, ahol igen sok munkába bekapcsolódtam (állatgondozás- és tréning, környezetgazdagítás, zoopedagógia, szakvezetések, szabadulós játék stb.).
2016 májusában szereztem meg a Természetvédelmi mérnök BSc oklevelemet a Szent István Egyetemen. A szakdolgozat címe: Zárt térben tartott farkasok területhasználata és szociális viselkedésének vizsgálata. A téma részletesen: a farkas, mint faj bemutatása, fogságban élő farkasok tartástechnológiájának összehasonlítása, környezetgazdagítás kivitelezése egy farkas falkánál.
2016 októberétől Lizzel a Frog Obedience csapat tagja vagyok. 2017 júliusában elvégeztem az obedience segédbírói tanfolyamot az Obedience Hungary Team szervezésében.
Igyekszem magam folyamatosan tovább képezni, a tanultakat kamatoztatni és bővíteni ismereteimet, mind állatkertész, mind kutyás téren. Hobby fotósként célom megörökíteni a bemutatókat és az egyesület mindennapjait, ezzel is segítve a NEO MSKE munkáját.