NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesület

Idén mi is csatlakozunk a Föld Órája akciójához!

Idén mi is csatlakozunk a Föld Órája akciójához. A WWF (a világ egyik legnagyobb természet- és környezetvédelemmel foglalkozó szervezete) világszerte népszerű kampányának lényege, hogy a résztvevőkkel közösen felhívjuk a figyelmet az energiapazarlás, a túlfogyasztás környezeti hatásaira.

2012-ben az összes kontinens 150 országában, 6525 városban több mint 2 milliárdan ünnepelték a WWF Föld Óráját. Magyarországon 93 magyar település, 467 vállalat és intézmény, közel 9000 magánszemély kapcsolódott be az akcióba. Ennyien kapcsolták le a világítást, és áramtalanították az elektromos készülékeket legalább egy órára ebből az alkalomból.

Mi is igyekszünk minél több ember figyelmét felhívni erre az akcióra. Amellett, hogy otthon áramtalanítunk, igyekszünk minél több emberrel tudatni, hogy fontos számunkra ez a kezdeményezés, hogy jó érzés részt venni a kampányban.

Ezért március 23-án 20.30 és 21. 30 között a weboldalunkon a következő oldal fogja fogadni a látogatókat a most látható http://segitokutya.net/ oldal helyett:

fold_oraja